Δικαστική κόντρα ξέσπασε μεταξύ του καναλιού «Ε» και του ζεύγους Καραβάτου-Κατσούλη

24/09/17 • 16:04 | UPD 25/09/17 • 18:31

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκεται το γνωστό ζευγάρι με το τηλεοπτικό κανάλι #Καραβάτου #Κατσούλης

Ραντεβού στα δικαστήρια για ακόμη μια φορά έδωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο δικαστήριο, ενώ τα πρώτα λεπτά της διαδικασίας αναλώθηκαν σε ενστάσεις αλλά και στη συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του καναλιού.

Από την πλευρά του σταθμού εμφανίστηκε, προκειμένου να καταθέσει, ο Ν.Δ., φοροτεχνικός και σύμβουλος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.

Στη φαρέτρα των επιχειρημάτων του καναλιού βρίσκεται και μια χορηγία εταιρίας που αποσύρθηκε.

Στο πλευρό του ζευγαριού στάθηκε η Κατερίνα Μπούσιου, συνεργάτις τους τόσο την περσινή χρονιά στο «Ε» όσο και τη φετινή σεζόν στο Star. «Από τον Οκτώβριο του 2016 ήμουν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή “Ετοιμο το πρωινό”. Υπήρχε συμφωνία παρουσιαστών και εταιρίας για όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό που συμβαίνει είναι τεράστια έκπληξη! Ενας υπάλληλος, ξέρετε, που δεν ικανοποιεί, απολύεται, είθισται να πληρώνεται και τελειώνει εκεί η ιστορία!», ξέσπασε η μάρτυρας, ενώ ακολούθησε έντονος διάλογος με το δικηγόρο του σταθμού.

Η κ. Μπούσιου αναφέρθηκε και στις περίφημες «τηλεπωλήσεις» του καναλιού, με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου που καταλαμβάνουν συχνά μεγάλο μέρος του προγράμματος.

«Οι τοποθετήσεις προϊόντων έφταναν τα 45 λεπτά στην εκπομπή. Το είχαμε θίξει το θέμα και μας έλεγαν ότι η εκπομπή είναι παρά πολύ καλή. Κάποια στιγμή ο χρόνος αυτού του πράγματος μειώθηκε και άρχισε η εκπομπή να τσιμπάει λίγο σε νούμερα», ανέφερε. Κλείνοντας την κατάθεσή της, η μάρτυρας υποστήριξε ότι η εκπομπή κόπηκε για τη στήριξη άλλου προγράμματος. «Ο Φουρθιώτης, όταν με απέλυσε, μου είπε: “δεν κόβω για κανέναν άλλο λόγο την εκπομπή, αλλά γιατί θέλω τα χρήματα για το Star Academy”».

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
gsotiriou@e-typos.com
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου