Γυμνή η Marion Cotillard στη νέα της ταινία [εικόνες & βίντεο]

21/09/17 • 19:40 | UPD 21/09/17 • 19:40

Η ηθοποιός, η οποία έχει καταφέρει αξιόλογη καριέρα και στο Hollywood, γδύνεται μπροστά στον συμπρωταγωνιστή της, Mathieu Amalric #Cinema #ET

Για πολλούς πέρυσι η Marion Cotillard θεωρείτο η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Brad Pitt – Angelina Jolie, μέχρι που η ίδια και ο σύζυγός της διέψευσαν τα δημοσιεύματα, τονίζοντας μάλιστα ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η ηθοποιός, η οποία έχει καταφέρει αξιόλογη καριέρα και στο Hollywood, γδύνεται μπροστά στον συμπρωταγωνιστή της Mathieu Amalric στο ρομαντικό δράμα, Les Fantômes.

Η ταινία που παίχτηκε πρώτη φορά στις Κάννες έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και η Μarion δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Η Γαλλίδα ηθοποιός υποδύεται μια γυναίκα του, η οποία έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια, και ο σύζυγός της τη ψάχνει απελπισμένος μέχρι να αποδεχθεί τον θάνατό της.

Το όνομά της Marion Cotillard, είχε μπλεχτεί και στο πολύκροτο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt, όταν δημοσιεύματα την είχαν χαρακτηρίσει ως το τρίτο πρόσωπο. Η Μarion που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον Pitt, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω τη γυμνή εμφάνιση της ηθοποιού και το τρέιλερ της ταινίας: