Γνωστός βουλευτής δηλώνει: «Μου αρέσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Μενεγάκη έχει ξεπεραστεί!» [βίντεο]

16/09/17 • 21:48 | UPD 16/09/17 • 21:48

«Έχει πολύ ωραίες και φρέσκιες κοπέλες. Νομίζω ότι συμπαθητική και διαφορετική από αυτές τις όμορφες κοπέλες που έχει η τηλεόραση είναι εκείνη που ήταν μαζί με τη Σπυροπούλου» #ΕΤ

Συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά έδωσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος που μίλησε μεταξύ άλλων για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και την Ελένη Μενεγάκη.

Θέλω να μου πεις ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα της τηλεόρασης.

Έχει πολύ ωραίες και φρέσκιες κοπέλες. Νομίζω ότι συμπαθητική και διαφορετική από αυτές τις όμορφες κοπέλες που έχει η τηλεόραση είναι εκείνη που ήταν μαζί με τη Σπυροπούλου. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Είναι μια διαφορετική και όμορφη κοπελίτσα. Μου αρέσει το ότι δεν είναι καθημερινή, έχει κάτι το διαφορετικό επάνω της. Όπως η φωνή του Βοσκόπουλου είναι μια φωνή ανεπανάληπτη. Πολλοί πήγαν βέβαια να τον μιμηθούν τον Βοσκόπουλο, αλλά δεν έγινε κανείς τους Βοσκόπουλος. Αυτό είναι το ιδιαίτερο που θέλω να τονίσω σε σχέση με τη Φλορίντα.

Περίμενα να μου πεις τη Μενεγάκη. Δεν σου αρέσει;

Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, τηλεπερσόνα, έχει δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά έχει ξεπεραστεί και αυτή από τον χρόνο. Ο χρόνος όλους μάς απαξιώνει. Όλους μάς δαμάζει. Πιστεύω πως, ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να κουράζει.

Γιατί το λες αυτό;

Πιστεύω ότι έχει κάνει τον κύκλο της. Οχι μόνο αυτή, αλλά και πολλοί άλλοι. Ο κόσμος εντυπωσιάζεται από το νέο, το άφθαρτο, το καινούργιο, το διαφορετικό.