Στην Κέρκυρα μαζί με την κόρη του για διακοπές ο Τζουντ Λο [εικόνες & βίντεο]

09/08/17 • 16:29 | UPD 09/08/17 • 16:33

Ενας από τους ωραιότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Τζουντ Λο κάνει διακοπές στη χώρα μας, όπως άλλωστε και πολλοί διάσημοι αστέρες.

Στις καλοκαιρινές του διακοπές φαίνεται ότι δεν είναι μόνος, αφού συνοδεύεται από τη 16χρονη κόρη του, Αϊρις Λο, αλλά και ένα φίλο της, οι φωτογραφίες του οποίου και πρόδωσαν την παρουσία τους στην Κέρκυρα, αν και σίγουρα ο διάσημος ηθοποιός που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δραστηριότητες, θα επιθυμούσε να παραμείνει ινκόγκνιτο.

Οπως προαναφέρθηκε λοιπόν, ο φίλος της Αϊρις, που διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram με το ψευδώνυμο «kelvinkinderbueno», έχει δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η Αϊρις Λο, εκείνος μόνος του με φόντο το ηλιοβασίλεμα ή επάνω σε γιοτ, αλλά και δίπλα στον Τζουντ Λο. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο νεαρός δεν παρέλειψε να αναφέρει και την τοποθεσία τους, η οποία όπως θα δείτε παρακάτω είναι η Κέρκυρα!

Η Αϊρις Λο με τη σειρά της δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να χορεύει μπαλέτο με φόντο το ίδιο υπέροχο σκηνικό κατά τη δύση του ηλίου και παρά το γεγονός, ότι δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένη τοποθεσία, είναι σχεδόν βέβαιο, πως πρόκειται για την ίδια.

On A Boat Pt.2 This Time It’s Much Bigger ?? Coming Back Home Now If Its Raining In London I’m Heading Straight Out Again ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAZ (@kelvinkinderbueno) στις

People Of The Sun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAZ (@kelvinkinderbueno) στις

I Wonder If U Look Both Ways When U Cross My Mind ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAZ (@kelvinkinderbueno) στις

Ακόμη, ο Τζουντ Λο βρέθηκε στην ταβέρνα Αντζελα, όπου δοκίμασε τοπικές γεύσεις σε ένα από τα ποιο παραδοσιακά εστιατόρια που λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Η φωτογραφία είναι από το εστιατόριο.

Δημοφιλή