Η Σοφία Μουτίδου ξεσπά: Ζω σαν ΑΜΕΑ! [βίντεο]

08/08/17 • 19:29 | UPD 08/08/17 • 19:29

Η Σοφία Μουτίδου έχει πλέον το δικό της κανάλι στο Youtube και σημειώνει τεράστια επιτυχία. 

Εκεί, η ηθοποιός δημοσιεύει διάφορα βίντεο, στα οποία σχολιάζει τόσο την καθημερινότητά της, όσο και τα κοινωνικά γεγονότα που γίνονται κατά καιρούς.

Στο καθιερωμένο βίντεο της Δευτέρας, η ίδια αναφέρεται σε δύο περιστατικά που της συνέβησαν έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες και το οποίο την οδήγησε στο χειρουργείο.  Συγκεκριμένα τονίζει: «Διανύω την πρώτη εβδομάδα που το ποδαράκι μου είναι σε ανάρρωση. Ήταν πάρα πολύ καλά. Έχω ένα πολύ συνεργάσιμο πόδι, η εξέλιξη είναι τεράστια και θετική…. Μια εβδομάδα τώρα, όμως, ζω σαν άτομο με κάποια ειδική ανάγκη; Έτσι λέγεται… Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχω μία ειδική ανάγκη γιατί θέλω να κινηθώ, αλλά δεν είμαι στο σωστό μέρος».

Τι εννοεί όμως η ηθοποιός; Η Σοφία Μουτίδου περιγράφει αναλυτικά τα απίστευτα σκηνικά που έζησε προσπαθώντας να ταξιδέψει με αεροπλάνο ή καράβι. «Ή που θα πάρεις την απόφαση να σηκωθείς από το σπίτι σου ή την έβαψες! Αρχίζει η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων. Δεν μπορείς να ταξιδέψεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», λέει ξεσπώντας.

Copy link
Powered by Social Snap