Η Μίνα Αρναούτη μας δείχνει για πρώτη φορά το χτυπημένο της πόδι με τις λάμες! [εικόνα]

06/08/17 • 20:05 | UPD 06/08/17 • 20:05

Η Μίνα Αρναούτη ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook και μας έδειξε για πρώτη φορά μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, το χτυπημένο της πόδι με τις λάμες.

Όπως μπορείτε να δείτε η Μίνα βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, την ώρα που της κάνουν πεντικιούρ και στη λεζάντα γράφει:

«Εσείς θα σκεφτόσασταν ποτέ αν είχατε εξωτερική οστεοσύνθεση (σίδερα βιδωμένα στο οστό σας αλλά να βγαίνουν έξω από το δέρμα σας) να βάψετε τα νύχια σας;

Εγώ πάντως το τόλμησα και το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω καλύτερα και πιο κοντά στο να γίνω καλά!
Να κάνετε ότι σας ευχαριστεί.. ότι σας δίνει δύναμη αυτό πρέπει να κάνετε, να μην σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι.. αυτοί δεν σας ταΐζουν, δεν σας πηγαίνουν στο γιατρό, δεν σας δίνουν χρήματα, δεν σας πληρώνουν τους λογαριασμούς!

Διάβαζα σχόλια τόσο καιρό ότι προκαλώ επειδή ανέβαζα φωτογραφίες (ενώ πάντα αυτή ήμουν) -σχόλια από κακόβουλους ανθρώπους- και μου έστελναν μηνύματα από το νοσοκομείο όλοι όσοι με είδαν εκεί και μου έλεγαν πόσο χαίρομαι που βλέπω φωτογραφίες σου και φαίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα! Ποιους να ακούσω»;

 

Δημοφιλή