Το πλάνο που δεν είδαμε την ώρα της ανακοίνωσης του νικητή στο Master Chef [εικόνα]

02/08/17 • 12:42 | UPD 02/08/17 • 12:42

O 25χρονος νικητής, Λάμπρος Βακιάρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως εκείνος που του είπε συγχαρητήρια και δεν το είδαμε στον τελικό του Master Chef ήταν ο δεύτερος φιναλίστ, ο Κωνσταντίνος: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που εσείς σαν τηλεθεατές δεν το είδατε στον προχθεσινό τελικό.

Την στιγμή που ο Κος @gcalombaris ανακοίνωσε το αποτέλεσμα με την τελική βαθμολογία, όταν ήρθε η στιγμή να αγκαλιαστούμε με τον Κωνσταντίνο τα πρώτα λόγια που άκουσα από έναν άνθρωπο ο οποίος διεκδικούσε την ίδια θέση με εμένα, το ίδιο έπαθλο με εμένα ήταν ‘Μπράβο φίλε το άξιζες’.»
Και συνέχισε: « Νομίζω ότι εδώ δεν υπάρχει χώρος για να πεις και πολλά. Η ευγενής άμιλλα είναι ένα βασικό κίνητρο προόδου και αποδεικνύει ότι τυχαία δεν φτάνει κανείς σε μια επιτυχία.

Αυτή η φράση που μου είπες ήταν όλο το παιχνίδι για εμένα φίλε Kostas Tsiatsios και σε τιμάει. Ξέρω καλά πόσο ιδρώτα έχεις ρίξει για να φτάσεις μέχρι εδώ και πόσο το ήθελες και εσύ όπως και εγώ. Παράτησες τα πάντα, ρίσκαρες ότι είχες και δεν είχες για να κατάφερες μέσα σε 2 χρόνια να πετύχεις κάτι πολύ μεγάλο και μιλάω μαγειρικά. Αλλά φαίνεται οτι το γουστάρεις να είσαι μάγειρας. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή.

Σου εύχομαι από καρδίας να κατακτήσεις τον μαγειρικό κόσμο και ότι άλλο επιθυμείς αλλά είμαι σίγουρος για εσένα φίλε. Γιατί το πιό σημαντικό είναι να έχεις πάθος και καρδιά για αυτό που κάνεις και εσύ το έχεις με το παραπάνω. Είμαστε και οι δύο νικητές. Τώρα ξεκινάνε τα καλά!

ΥΓ: Θυμήσου την ωραία κουβέντα που είχαμε εκείνο το απόγευμα στην πισίνα!
Τιμή μου που αγωνιστήκαμε μαζί.
Respect.Λάμπρος»!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που εσείς σαν τηλεθεατές δεν το είδατε στον προχθεσινό τελικό. Την στιγμή που ο Κος @gcalombaris ανακοίνωσε το αποτέλεσμα με την τελική βαθμολογία, όταν ήρθε η στιγμή να αγκαλιαστούμε με τον Κωνσταντίνο τα πρώτα λόγια που άκουσα από έναν άνθρωπο ο οποίος διεκδικούσε την ίδια θέση με εμένα, το ίδιο έπαθλο με εμένα ήταν ‘Μπράβο φίλε το άξιζες’. Νομίζω ότι εδώ δεν υπάρχει χώρος για να πεις και πολλά. Η ευγενής άμιλλα είναι ένα βασικό κίνητρο προόδου και αποδεικνύει ότι τυχαία δεν φτάνει κανείς σε μια επιτυχία. Αυτή η φράση που μου είπες ήταν όλο το παιχνίδι για εμένα φίλε Kostas Tsiatsios και σε τιμάει. Ξέρω καλά πόσο ιδρώτα έχεις ρίξει για να φτάσεις μέχρι εδώ και πόσο το ήθελες και εσύ όπως και εγώ. Παράτησες τα πάντα, ρίσκαρες ότι είχες και δεν είχες για να κατάφερες μέσα σε 2 χρόνια να πετύχεις κάτι πολύ μεγάλο και μιλάω μαγειρικά. Αλλά φαίνεται οτι το γουστάρεις να είσαι μάγειρας. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Σου εύχομαι από καρδίας να κατακτήσεις τον μαγειρικό κόσμο και ότι άλλο επιθυμείς αλλά είμαι σίγουρος για εσένα φίλε. Γιατί το πιό σημαντικό είναι να έχεις πάθος και καρδιά για αυτό που κάνεις και εσύ το έχεις με το παραπάνω. Είμαστε και οι δύο νικητές. Τώρα ξεκινάνε τα καλά! ΥΓ: Θυμήσου την ωραία κουβέντα που είχαμε εκείνο το απόγευμα στην πισίνα! Τιμή μου που αγωνιστήκαμε μαζί. Respect. Λάμπρος ———————————————————— @masterchefgr #masterchef #masterchefgr #whyistayhungry #vakiaros_mode #deservemore •Twitter: @vakiaros ————————————————————

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Vakiaros[MasterChef] (@iamvakiaros) στις

Δημοφιλή