Μετά το Survivor στο Santo Stelio: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Χανταμπάκη

17/07/17 • 19:29 | UPD 17/07/17 • 19:29

Μετά το Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης θα εμφανίζεται και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή Santo Stelio.

«Αυτό το καλοκαίρι, αφήνουμε οριστικά τις αμμουδιές του Santo Domingo (Άγιος Δομίνικος) και προσγειωνόμαστε στην παραλία του Santo Stelio!» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα.

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης στήνει το τροχόσπιτο του κι ετοιμάζεται για την πιο ανατρεπτική εκπομπή του καλοκαιριού. Κάθε Κυριακή στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά …θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας. Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με τον Στέλιο, τις περιπέτειες του παρακολουθεί και σχολιάζει, από την παραλία του “Santo Stelio”, ένας καλεσμένος έκπληξη αλλά και ειδικοί προσκεκλημένοι, που συμβάλουν στην εξερεύνηση της εβδομαδιαίας αποστολής!»