Αθήνα Καιρός

Ντάνος: Λυπάμαι για όσα έχουν δηλώσει για μένα οι συμπαίκτες μου στο Survivor [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
6 λεπτά
Ντάνος: Λυπάμαι για όσα έχουν δηλώσει για μένα οι συμπαίκτες μου στο Survivor [βίντεο]

O Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή, Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη με τον νικητή του Survivor να απαντά σε όλα τα ερωτήματα, ενώ μίλησε και για τις πρώτες του μέρες εκτός παιχνιδιού.

«Είμαι περίπου 3 -4 μέρες. Δεν έχω βγει πολύ έξω. Τις έχω περάσει μέσα και προσπαθώ να ξεκουραστώ γιατί πραγματικά το έχω ανάγκη. Τώρα μου βγαίνει η κούραση. Κάνουμε και κάποιες ιατρικές εξετάσεις περισσότερο προληπτικά. Όλα καλά. Όσο θα κοιμάμαι θα είμαι και λίγο καλύτερα. Δεν είναι εύκολο, γιατί η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και πρέπει να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Από την άλλη είναι και πολύ ευχάριστο. Θέλω να βγω, αλλά δεν με αφήνουν να βγω γιατί πρέπει να μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά. Δεν με τρομάζει γιατί πάντα ήμουν με τον κόσμο ωραία και είχα καλές σχέσεις, αλλά τώρα είναι λίγο περισσότερος», τόνισε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το αν εντόπισε αλλαγή συμπεριφορών προς το πρόσωπό του μετά το παιχνίδι, είπε:

«Είδα διαφορετικές συμπεριφορές και συμπεριφορές που δεν περίμενα. Διαφορετικές προς το “θετικό”… όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί όσοι βγήκαν είδαν εμένα μέσα στο Survivor και κατάλαβαν κάποια πράγματα και το ποιος είμαι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι άλλοι λόγοι γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Έμαθα τι έχουν δηλώσει για μένα συμπαίκτες μου και λυπάμαι πολύ. Δεν πρόκειται να γίνω με κάποιον κολλητός επειδή δέχτηκα μία αγκαλιά ή μία καλύτερη συμπεριφορά. Σίγουρα θα δώσω ευκαιρίες σε ανθρώπους που θα μου τις ζητήσουν με τη συμπεριφορά τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσω σε ακρότητες».

YouTube thumbnail

Η εξήγηση πίσω από το ψευδώνυμο «Ντάνος»

O Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε και την ιστορία πίσω από το ψευδώνυμο Ντάνος.

«Αν πήγαινες στη Σκιάθο και έλεγες Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί και να μη με έβρισκες αν έλεγες Ντάνος θα με έβρισκες σίγουρα».

YouTube thumbnail

Σήμερα εξήγησε πως το «Ντάνος» προέκυψε δεν είναι υποκοριστικό κάποιου ονόματος αφού το θείο του τον λένε Γιάννη – Γαρύφαλλο.

«Οι θείοι μου έχουν μεγαλώσει κάπως και δεν είναι τόσο στο “προσκήνιο” εγώ είμαι κάπως ο συνεχιστής του παρατσουκλιού», επεσήμανε.

YouTube thumbnail

Τέλος είπε πως επειδή από πολύ μικρός πήγαινε στο φούρνο του θείου του και βοηθούσε, οι πελάτες τον φώναζαν «Ντανάκι» που μεγαλώνοντας έγινε «Ντάνος».

Χρανιώτης-Αγγελόπουλος μαζί στην τηλεόραση;

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε και αυτός σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama και μοιράστηκε πολλές ιστορίες από το Survivor μαζί με τον φίλο του Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη τους μετέφερε μία ερώτηση του κοινού: «Με ρωτάνε αν θα κάνετε μαζί τηλεόραση και αν θα κάνετε κάτι το Σεπτέμβριο!». Ο Ντάνος αρχικά γέλασε χωρίς να κάνει γνωστά όποια σχέδια πιθανώς είχε.

«Νομίζω αξίζει τον κόπο να κάνει σινεμά… Υπάρχει ένα slang στην κινηματογραφική γλώσσα που λέμε ότι αυτός “γράφει”. Είναι κινηματογραφική μούρη και αξίζει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να καταγραφεί… Κάποια στιγμή θα του πω μία ιδέα που έχω και θα την κάνει!», απάντησε ο Χρανιώτης.

Από την πλευρά του ο Αγγελόπουλος είπε: Να κάνουμε μία ταινία δράσης και επειδή στο ρόλο θα πρέπει να είμαι σαφέστατα άγριος, βάλτε μου τη φωτογραφία του μπροστά μου».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]