Ο,τι έχει και δεν έχει ξεπουλάει ο Τζόνι Ντεπ για να ξεχρεώσει!

20/06/17 • 21:34 | UPD 20/06/17 • 21:38

Σε αδιέξοδο έχει βρεθεί ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, καθώς αντιμετωπίζει βαρβάτα οικονομικά προβλήματα.

Ο κινηματογραφικός Κάπτεν Τζακ Σπάροου, κατέθεσε αγωγή ενάντια στους πρώην μάνατζερ του στις 31 Ιανουαρίου με την κατηγορία ότι υπεξαίρεσαν από εκείνον 25 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό όμως έγινε αφού ύ πρώτα δεν κατόρθωσε να αποπληρώσει τους φόρους του και αναγκάστηκε να καταβάλει 6 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα.

Οι πρώην μάνατζέρ του, πέρασαν στην αντεπίθεση και απάντησαν με δική τους αγωγή, λέγοντας ότι ο ίδιος ο Ντεπ φταίει για τα οικονομικά του προβλήματα, αφού ξοδεύει χωρίς μέτρο. Επιπλέον, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο ηθοποιός έφτασε να πληρώνει άτομο όλο το χρόνο για να του λέει τις ατάκες των ρόλων του, ώστε να μην χρειάζεται ο ίδιος να απομνημονεύει τις ατάκες του.

Τώρα το Deadline βγάζει στη δημοσιότητα ένα από τα πολλά emails που κατέθεσε η εταιρεία «The Management Group» και αποδεικνύουν πως αυτοί σαν διαχειριστές είχαν ενημερώσει τον ηθοποιό πως έπρεπε να περιορίσει τις σπατάλες και να πουλήσει το ιδιωτικό του αεροπλάνο και το σκάφος.

Ο Τζόνι Ντεπ έχοντας φτάσει σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση, γνωστοποίησε πως είναι διατεθειμένος να ξεπουλήσει όλη τη περιουσία του με σκοπό να ξεχρεώσει, εξαιρώντας μόνο το ιδιωτικό αεροπλάνο του! d