Απόψε η μεγάλη σύγκρουση

Ελληνοτουρκική μάχη στο Survivor: Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και ο πυγμάχος τα «όπλα» των αντιπάλων

18/05/17 • 09:47 | UPD 18/05/17 • 17:03

Έναν ιδιαίτερο αγώνα θα έχουν απόψε οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» που θα ενωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Τούρκους «Διάσημους» και «Μαχητές» του αντίστοιχου «Survivor» σε έναν αγώνα με έπαθλο ένα live με τα τραγούδια του Fedon.

Μάλιστα ο Τούρκος παραγωγός έκανε την ανακοίνωση στους παίκτες του τούρκικου «Survivor», το οποίο γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το ανακοίνωσε χθες και ο Σάκης Τανιμανίδης στους Έλληνες.

Για τους Τούρκους παίκτες δεν γνωρίζουμε πολλά στην Ελλάδα, ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο παίκτες.

Ο Τούρκος μποξέρ, Αντεμ Κιλιτσι , που ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων» στο τούρκικο «Survivor» είπε ότι χάρηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη. «’Εχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουν να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα».

Ο Τούρκος μποξέρ εμφανίζεται σε εξαιρετική φόρμα στο Survivor. Να σημειωθεί ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είχε προβλήματα μετά από έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Αντέμ Κιλιτσι είναι ο… Γιώργος Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor.

Κατάγεται από μια επαρχία της ανατολικής Τουρκίας, ανήκει στην ομάδα των Διάσημων και έχει τεράστιο κοινό που τον στηρίζει, με αποτέλεσμα να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ιδιαίτερα δυνατός θεωρείται στο Survivor στην Τουρκία και ο πρώην διεθνής Τούρκος, Αϊχάν Μανσίζ. Στα 41 του πλέον ο Μανσίζ είχε κάνει εκπληκτικό Μουντιάλ το 2002 και θεωρείται παίκτης-είδωλο για την Μπεσίκτας.

Ο Furkan Kızılay, Τούρκος ηθοποιός σαπουνόπερας και τραγουδιστής, που επίσης ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων», είπε: «Αυτός είναι ο αδερφός μου. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι την ένδοξη μάχη. Τον ένδοξο στρατιώτη!».

Μένει να δούμε σε τι αγώνισμα θα κληθούν να αγωνιστούν οι Έλληνες και οι Τούρκοι «Survivors». Μια γεύση φαίνεται στο βίντεο για τον αγώνα.

Δημοφιλή