Υλικά
300 γραμμ. στήθος κοτόπουλο
150 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό χτυπημένο
200 γραμμ. δημητριακά
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Διαδικασία
Θεϊκό γλυκό ψυγείου με λίγες θερμίδες - Λίγα λεφτά στα υλικά, μεγάλη απόλαυση στο στόμα
Κόβετε το στήθος κοτόπουλο σε μπουκιές μεσαίου μεγέθους. Το αλατίζετε καλά. Περνάτε μια μια τις μπουκιές κοτόπουλο από το αλεύρι και στη συνέχεια στο διάλυμα αυγού. Το περνάτε από τα δημητριακά μέχρι να επικαλυφθεί από όλες τις πλευρές.
Τηγανίζετε το κοτόπουλο σε τηγάνι γεμάτο με ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τηγανίζετε σε μικρές δόσεις, ώστε να τηγανιστεί ομοιόμορφα και να γίνει τραγανή η κρούστα με ζουμερό ψαχνό.
Στη συνέχεια μεταφέρετε τις κοτομπουκιές σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περιττό λάδι. Σερβίρετε τις κοτομπουκιές ζεστές, συνοδεύοντας με κέτσαπ ή τη σάλτσα επιλογής.