Νόστιμα & θρεπτικά

H συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας

05/05/19 • 11:27 | UPD 05/05/19 • 12:25

Newsroom eleftherostypos.gr

Αντικαταστήστε το μοσχαρίσιο κιμά με αυτόν από γαλοπούλα και δημιουργήστε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια... Ταιριάζουν μοναδικά με πατάτες.

Εύκολα, νόστιμα, θρεπτικά και με λίγες θερμίδες, αυτά τα μπιφτέκια γαλοπούλας θα γίνουν τα αγαπημένα σας!

Yλικά

1 κιλό κιμά γαλοπούλας
3 αβγά
150 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. παρμεζάνα
200 γραμμ. φρυγανιά τριμμένη
1 κρεμμύδι μέτριο (ψιλοκομμένο)
1 χούφτα άνηθο (ψιλοκομμένο)
20 γραμμ. τζίντζερ (ψιλοκομμένο)
Αλάτι & πιπέρι

Διαδικασία

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και έπειτα προσθέτετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τον άνηθο, τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και τα αφήνετε να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ τοποθετείτε τον κιμά, τα αβγά, την παρμεζάνα, τη φρυγανιά και το βούτυρο με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε καλά.

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Πλάθετε μπιφτέκια και τα βάζετε . Ψήνετε μέχρι να ροδίσουν. Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο eleftherostypos.gr. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο συμφωνείτε με την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο