Υλικά
2 πατάτες
2 καρότα
1 πράσο
2-3 σέσκουλα
2 κρεμμύδια
1 ώριμη ντομάτα
Λίγο σέλινο
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Διαδικασία
Συνταγή από τα βάθη της Καππαδοκίας - Η ονειρική πίτα που τρώνε αβέρτα στην Καισάρεια
Καθαρίζετε όλα τα λαχανικά, τα κόβετε σε μικρά κομματάκια και τα βράζετε μέχρι να λιώσουν.
Τα περνάτε από το μπλέντερ, ώστε να αποκτήσουν ωραία υφή.
Συνεχίζετε το βράσιμο, προσθέτοντας όσο νερό θέλετε. Ρίχνετε και το κορν φλάουρ, διαλυμένο σε λίγο νερό.