Υλικά – Kολοκυθάκια και μελιτζάνες στο τηγάνι
- 2 κολοκύθια
- 2 μελιτζάνες
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- 2 κ.γ. σκόνη σκόρδο
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- Νερό
- Αλάτι
Διαδικασία – Kολοκυθάκια και μελιτζάνες στο τηγάνι
Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει. Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες. Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεύρι με το καλαμποκάλευρο και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε κρύο νερό και 2 πρέζες αλάτι και χτυπάμε.
Περνάμε τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες πρώτα από το νερό, μετά από το μείγμα με το αλεύρι και μετά πάλι από το νερό και τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σερβίρουμε με ένα ντιπ γιαουρτιού.
Ειδήσεις Σήμερα
Ενοχλημένος ο Λάκης Λαζόπουλος – «Σεβαστείτε…»
Νέα ηχηρή αποχώρηση από το OPEN – Εγκαταλείπει στο παρά πέντε και πάει σε άλλο κανάλι
Μαρίνα Καλογήρου και 3 ακόμα διάσημοι που σόκαραν με τις αποκαλύψεις τους για κακοποίηση και βία
Ο εκκεντρικός Κωνσταντίνος Ντε Γκρες – Η εμφάνιση με κιλτ που μας άφησε άφωνους
Η έκτακτη ανακοίνωση για τη Μαρία Μπεκατώρου – Τι συμβαίνει στο MEGA
Αυτός ο κούκλος ηθοποιός μπαίνει στο Grand Hotel – Μαφιόζος και σκληρός

