Δια χειρός του Εxecutive Chef, Παναγιώτη Γιακαλή, τα κυριακάτικα πρωινά γεμίζουν με εκλεκτούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις προσδοκίες όλων. Το μενού περιλαμβάνει παρασκευές αυγών, όπως Florentine, benedict, απολαυστικά croquet-Madame από τη φάρμα του ξενοδοχείου, καθώς και δροσερές σαλάτες.
La Pantera Negra 2.0: Το νέο εμβληματικό concept του Δημήτρη Κατριβέση
Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, οι προτάσεις ποικίλουν από ζουμερό Burger από angus beef μέχρι λαχταριστή σπαγγέτι carbonara! Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες επιλογές γλυκών, όπως τα λαχταριστά pancakes με marple syrup.
Για κρατήσεις 2108929160