«Zinglee»: Όταν το εκλεκτό φαγητό συναντά σπέσιαλ κρασιά

18/10/19 • 12:15 | UPD 18/10/19 • 12:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Με διαλεγμένες πρώτες ύλες, έμπνευση από τον πλούτο των κρασιών Semeli, το «Zinglee» φέρνει ξανά τις ελληνικές γεύσεις στο επίκεντρο

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Semeli σε μια ξεχωριστή βραδιά οίνου και γεύσεων. Ο executive σεφ Χρήστος Αθανασιάδης ετοίμασε ένα απολαυστικό μενού 5 πιάτων με έντονα ελληνικό χρώμα, που αναδεικνύει τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών-πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Με προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, φαντασία και έμπνευση από τον πλούτο των κρασιών Semeli, το «Zinglee» φέρνει ξανά τις ελληνικές γεύσεις στο επίκεντρο και προσκαλεί το απαιτητικό αθηναϊκό κοινό να τις ανακαλύψει.

Ντοματόρυζο με μαριναρισμένη λακέρδα, ψητή φέτα με καρύδια και κορινθιακές σταφίδες, μοσχαράκι ραγού, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Info

Τσακάλωφ 2, Αθήνα, Τηλ.2103608591

Copy link
Powered by Social Snap