«Κρέας»: Υποδέχεται τη σεζόν με ακόμη πιο λαχταριστά φαγητά

07/10/19 • 10:52 | UPD 07/10/19 • 10:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Δοκιμάστ μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο, αργοψημένο στους 140 βαθμούς, χοιρινό κότσι, σιγομαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα, μοσχαρίσιο διάφραγμα

Έχουν καταφέρει να χτίσουν το δικό τους όνομα στον χώρο της εστίασης. Πλέον, το «Κρέας» θεωρείται ένα από τα must για κρεατοφαγία στην πόλη. Η Μαρία Μπίκα και ο Γιάννης Ρούσσος υποδέχονται τη νέα αυτή εποχή με ανανεωμένο μενού και γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι μοναδικό τους μέλημα είναι η ευχαρίστηση του κόσμου που μπαίνει στο μαγαζί.

Σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο, χαλαρώστε και αφεθείτε στο τέλειο σέρβις του προσωπικού για να σας καθοδηγήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα. Υπέροχες και χορταστικές σαλάτες, τυροπιτάρι στο μαντέμι, οι καλύτεροι λουκουμάδες γραβιέρας με τσάτνεϊ ντομάτας, ρολάκια με ψιλοκομμένο μαύρο χοίρο, κρεμμύδι γλυκό γλασέ παντρεμένο με πλιγούρι, αλλά και τάρτα με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια ή το επίσης νέο γεμιστό λουκάνικο με τραχανά και φέτα σάς βάζουν αμέσως στο κλίμα του εστιατορίου και δίνουν τη θέση τους στα κυρίως πιάτα.

Εκτός από το πάντα θεϊκό κοτόπουλο, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο, αργοψημένο στους 140 βαθμούς, χοιρινό κότσι, σιγομαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα, μοσχαρίσιο διάφραγμα. Βέβαια, μία all time classic επιλογή είναι και η τεραστίων διαστάσεων σταβλίσια μπριζόλα, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε ό,τι ξέρατε για το κρέας.

Info
Δημοφώντος 96, Πετράλωνα, Τηλ.: 2103247028

Copy link
Powered by Social Snap