«Olive Garden»: Νέο μενού και η Αθήνα… στο πιάτο

08/07/19 • 11:22 | UPD 08/07/19 • 11:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Καθισμένοι στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε γεύσεις μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα.

Η μαγευτική θέα και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα ανέδειξαν το roof του «Τιτάνια» σε κορυφαίο προορισμό για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης!

Τα βράδια στο «Olive Garden» φωτίζονται μοναδικά από την Ακρόπολη, σε μια Αθήνα πολύχρωμη και καλοκαιρινή. Όμως η θέα και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφθείτε το «Olive Garden».

Καθισμένοι στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε γεύσεις δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα.

Πιάτα που εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά του σεφ και έχουν στον πυρήνα τους τις επιλεγμένες πρώτες ύλες με προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ, εμπνευσμένα από τις γευστικές μνήμες της ελληνικής κουζίνας και αρκετές επιλογές για vegan και vegetarians.

Καλαμάρι σχάρας με μαριναρισμένο κολοκυθάκι, κρέμα παντρεμένης φάβας Σαντορίνης και φρέσκο κρεμμυδάκι πίκλα, αβοκάντο με ψητά ροδάκινα, σαλάτα με κινόα, γαριδομακαρονάδα με πράσινα σπαράγγια, ξύσμα μοσχολέμονου και κρόκο Κοζάνης, είναι μερικά από αυτά.

Ολοκληρώστε τη γευστική σας εμπειρία με τις υπέροχες γλυκές προτάσεις του chef paticier, Pierre Fullana, όπως με τη θεϊκή σοκολατόπιτα Valrhona με παγωτό κάρδαμο-κολοκύθα.

Info
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, Τηλ.2103326000

Copy link
Powered by Social Snap