Το «Κρέας»: Στην ταράτσα… για μεζέδες και μοσχομυριστά φαγητά

03/06/19 • 10:42 | UPD 03/06/19 • 10:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μαρία Μπίκα και ο Γιάννης Ρούσσος υποδέχονται τη νέα αυτή εποχή με ανανεωμένο μενού και γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Μία ταράτσα γεμάτη βασιλικό και λεβάντα… Ένας χώρος που χαρίζει, έστω και για λίγο, καλοκαιρινό mood, μα κυρίως ένα μέρος στο κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να φάτε ωραίο φαγητό.

Το «Κρέας», στη γειτονιά των Πετραλώνων, δεν αποτελεί νέα άφιξη, αποτελεί μία σταθερή επιλογή στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, ειδικά για όσους αγαπούν το καλό κρέας.

Η Μαρία Μπίκα και ο Γιάννης Ρούσσος υποδέχονται τη νέα αυτή εποχή με ανανεωμένο μενού και γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Η τρίχρωμη σαλάτα με κινόα, καραμελωμένα σύκα, κάσιους, βινεγκρέτ εσπεριδοειδών, τα new entry ρολάκια με ψιλοκομμένο μαύρο χοίρο, κρεμμύδι γλυκό γλασέ παντρεμένο με πλιγούρι, αλλά και η τάρτα με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια ή το επίσης νέο γεμιστό λουκάνικο με τραχανά και φέτα σάς βάζουν αμέσως στο κλίμα του εστιατορίου και δίνουν τη θέση τους στα κυρίως πιάτα.

Εκτός από το πάντα θεϊκό κοτόπουλο, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό: Μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο, αργοψημένο στους 140 βαθμούς, χοιρινό κότσι, σιγομαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα, ή και μοσχαρίσιο διάφραγμα. Όσο για το τέλος; Μην αντισταθείτε στο σεμιφρέντο με φρούτα του δάσους και λευκή σοκολάτα.

Info
Δημοφώντος 96, Πετράλωνα, Τηλ. 2103247028

Copy link
Powered by Social Snap