Έρχεται το «Athens street food festival» – Ξεκινά η γιορτή του φαγητού

12/05/19 • 12:21 | UPD 15/05/19 • 13:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Γεύσεις από την Κούβα και το Μεξικό ως την Κίνα και την Ινδία, από τη Τζαμάικα και τη Χαβάη ως την Ελλάδα και τη Βραζιλία...

Για εννιά μέρες (τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου) το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γίνει ξανά το σημείο συνάντησης για foodies, οικογένειες, παρέες, τουρίστες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις «του δρόμου» από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Για την φετινή, τέταρτη εκδοχή του «Athens Street Food Festival», η συνταγή παραμένει η ίδια: αγάπη για το φαγητό, προσεκτική επιλογή συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, πολλές αποκλειστικότητες, νέες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις.

Από την Κούβα και το Μεξικό ως την Κίνα και την Ινδία, από τη Τζαμάικα και τη Χαβάη ως την Ελλάδα και τη Βραζιλία, το 4o «Athens Street Food Festival» θα παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία σε κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη, με πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχες ιδέες!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και στο φετινό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πολλές, μοναδικές γεύσεις που θα προσφέρονται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στα pop-up stores γνωστών chefs, όπως οι Γωγώ Δελογιάννη, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Γιώργος Μακρής, Χάρης Μπονάνος, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Παύλος Σάφτης, Βασίλης Σπόρος, Θάνος Στασινός, Στάθης Χρηστίδης και Vital Hyka.

Copy link
Powered by Social Snap