«Ιsland»: Eτοιμαστείτε για το πιο υπέροχο καλοκαίρι

19/04/19 • 13:01 | UPD 19/04/19 • 13:01

Newsroom eleftherostypos.gr

Την Πέμπτη 2Μαΐου, το «Ιsland» κάνει το μεγάλο opening της χρονιάς, εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή σεζόν με πολλές εκπλήξεις.

Η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα ιστορική για την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αφού συνδυάζει τη λειτουργία ξενοδοχείων και resorts με διεθνείς τίτλους, καινούργιες υποδομές και κοσμοπολίτικο αέρα.

Το «Island» σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού την Πέμπτη 2Μαΐου, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι, που θα αποτελέσει την αρχή της νέας εποχής του χώρου, αλλά και της νέας εποχής της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Αυτό το καλοκαίρι ο χώρος υποδέχεται λαμπερά διεθνή ονόματα, μεγάλους DJ’s και eventsπου θα αφήσουν εποχή. Το «Island» είναι συνώνυμο της ποιότητας και αυτό που το κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα club-restaurant παγκοσμίως είναι το υψηλό επίπεδο στην κουζίνα του, στα ποτά και στην εξυπηρέτηση.

«Ιsland»: Eτοιμαστείτε για το πιο υπέροχο καλοκαίρι

Πίσω από τα menu βρίσκεται ο πολυβραβευμένος executive chef Νίκος Σκλήρας, με νέα πιάτα δημιουργικής Μεσογειακής κουζίνας. Παράλληλα, λειτουργεί το εξαιρετικόs sushi section, κατέχοντας την πρωτιά ως το club-restaurant που εισήγαγε την ιαπωνική κουζίνα.

Ηcocktail designer Μυρσίνη Σπανέλη έχει ετοιμάσει, επίσης, μια fine drinking εμπειρία για τους επισκέπτες, καθώς και επιλεγμένα guest bartending.

Info
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα, Τηλ.: 2109653563

Copy link
Powered by Social Snap