Breaking News

«Villa Grigio 46»: Αέρας ιταλικής φινέτσας και γεύσης στο Φάληρο

Πρόκειται για ένα aperitivi e vino bar μέσα σε έναν έξοχο, καταπράσινο, ανθισμένο και δροσερό κήπο, περίκλειστο από ψηλά δέντρα

«Chefi»: Ετοιμάζει το πιο σπέσιαλ μενού με μανιτάρια

Βελουτέ μανιταριών με σπιτική μπρουσκέτα, ντολμάς μανιταριών, fregola με σύκο και béarnaise τρούφας, ριζότο porcini, τρελαίνουν

«Κάππαρη»: Μυρωδιές και γεύσεις μιας άλλης Αθήνας

Το μενού περιλαμβάνει πεντανόστιμες συνταγές που παρασκευάζονται από προϊόντα από όλη την Ελλάδα, όπως τυρόπιτα στριφτή σκοπελίτικη

«Filotimos»: Ένα ιδιαίτερο café για τους λάτρεις της τέχνης

Ατμοσφαιρικό, με υπέροχες τοιχογραφίες και luxury διάκοσμο, ο «Filotimos» έρχεται στην πόλη για να την κατακτήσει

«Nice n easy»: Υγιεινά & γκουρμέ… με χολιγουντιανή λάμψη

Τα εορταστικά μενού του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη προτείνουν μοναδικά πιάτα: Iberico χοιρινό Πελοποννήσου, φιλέτο πεσκανδρίτσας...

Ρεβεγιόν στο «Frankie» – Η απόλυτη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης

Τα γιορτινά μενού των Χρήστου Αθανασιάδη και Παναγιώτη Μωυσή αντανακλούν τον κοσμοπολιτισμό της ιταλικής κουζίνας

«Little Kook»: Η μαγεία των Χριστουγέννων σε ένα μόνο μαγαζί

Επισκεφθείτε τις ημέρες των εορτών αυτό το θεματικό café, βυθιστείτε στις υπέροχες πολυθρόνες του και ζήστε την απόλυτη εμπειρία

«Zinglee»: Σε γιορτινό κλίμα με υπέροχο φαγητό

Τα γκουρμέ μενού δημιούργησαν για τις γιορτές ο executive chef του ομίλου Χρήστος Αθανασιάδης σε συνεργασία με τον Μάρκο Πατεράκη

«Δημοσθένους Bakery»: Στην οδό Δημοσθένους θα απολαύσεις Χριστούγεννα

Ο Δήμος Φωτίου και το «Δημοσθένους Bakery» στην Καλλιθέα καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά και να προσελκύουν ολοένα και περισσότερο κόσμο

Το «Μαύρο Πρόβατο» είναι το μέρος που χρειάζεσαι για το Χειμώνα

Μυστικό της επιτυχίας, οι συντελεστές που συνεργάζονται πολλά χρόνια, σέβονται τον επισκέπτη και γνωρίζουν πώς να ανταποκρίνονται

«Exodos time» από τον Ελεύθερο Τύπο: Χρυσά βραβεία γεύσεων – Tα καλύτερα του έτους που πέρασε

Και ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης των καλύτερων για το 2020. Δηλαδή η βράβευση των εστιατορίων που επιλέχθηκαν για το έτος 2019 που πέρασε.

«Olive Garden»: Η απόλυτη εμπειρία γεύσης μόλις ξεκινά

Διάσημο για τη θέα και την κουζίνα του, το εστιατόριο «Olive Garden» του ξενοδοχείου «Titania» μετατρέπεται στο must στέκι του κέντρου

«Mama Kefte»: Οι κεφτέδες της μαμάς έγιναν street food

Διαφορετικά ήδη κρεατικών, όπως black angus, αλλά και κεφτεδάκια λαχανικών, μανιταριών ή φακής, καλύπτουν κάθε γούστο

«Άδολο»: Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του ψαριού

Γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρια, φρέσκα ψάρια, όπως φαγκριά, συναγρίδες, στείρες, ροφοί, τσιπούρες, σκορπίνες, πρωταγωνιστούν

«Symposium Restaurant»: Πολυτέλεια και ζεστή ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας

Ευφάνταστα πιάτα ελληνικής κουζίνας με δημιουργικές πινελιές, μοντέρνες τεχνικές παρασκευής, υψηλή αισθητική και elegant ατμόσφαιρα...

«Βλάσσης»: Η αποθέωση της ελληνικής κουζίνας

Λαχανοντολμάδες, χωριάτικο λουκάνικο στη σχάρα, μοσχαρίσια γλώσσα είναι μερικά μόνο από αυτά που πρέπει να δοκιμάσετε...

«Romatella»: Ένα κομμάτι πίτσα δεν είναι ποτέ αρκετό!

Ανακαλύψτε την πίτσα με κολοκύθι, γοργονζόλα, ραντίτσιο και σαλτσούλα ή τη θεϊκή Genovese Pizza al Taglio, που προσφέρει μία τέλεια ισορροπία

«Galaxy Bar & Restaurant»: Χειμώνας γεμάτος εκπλήξεις

Το νέο μενού του «Galaxy Bar & Restaurant» έχει έναν κοσμοπολίτικο, πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα, δια χειρός των καλύτερων σεφ!

Tο «Vezené» ανάβει ξυλόφουρνο για το «Sunday roast»

Κατσικίσια μπούτια Βόνιτσας, πάπιες, φραγκόκοτες και κότσια μοσχαριών κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς...

«Σπονδή»: Σπέσιαλ τιμές για τους λάτρεις της τέχνης της μαγειρικής

Ο κύκλος ανοίγει με ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα του φθινοπώρου, που θα σας ενθουσιάσουν.

«Lollobrigida»: Το καλύτερο brunch του Πειραιά είναι στο Μικρολίμανο

To μεγάλο τηγάνι με καγιανά, λουκάνικο Salsiccia και πεκορίνο, μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών ιταλικών γεύσεων, ξεχωρίζουν...

«Phi Beta Kappa»: Νέος γαστριμαργικός προορισμός

Στο υπόγειο του «Frater & Soror» στο Παγκράτι, το ΦΒΚ αποτελεί τη νέα πρόταση των Λευτέρη Γεωργόπουλου και Θάνου Τσουνάκα

Δείτε Επίσης