Ανάμεσα στους τέσσερις βραβευμένους και καταξιωμένους σεφ της Θεσσαλονίκης, που δημιούργησαν τις σύγχρονες εκδοχές φέροντας γνώριμα αρώματα και γεύσεις που ξυπνούν μνήμες από την παράδοση, και ο δικός μας Σωτήρης Ευαγγέλου.
Κόκκινα αβγά: Το πιο γνωστό έθιμο της Μεγάλης Εβδομάδας και η διαφορετική πρόταση με κλωστές
Mε λαμπρή πορεία, σημαντικές συνεργασίες και πολλούς Χρυσούς Σκούφους στο ενεργητικό του, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της γαστρονομικής πλευράς της ελληνικής κουζίνας.
Την εβδομάδα που θα διαρκέσει το event, θα μπορέσετε να πάρετε μία γεύση Μακεδονικής κουζίνας, μέσα απο το set menu που θα σερβίρεται στο εστιατόριο Salonica, του Makedonia Palace.
Ακολουθεί η πρόταση του menu:
– Eλιές Χαλκιδικής με αρωματικά βότανα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– Αγιορείτικη ψαρόσουπα
– Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα από καρύδια
– Αρνάκι με κρέμα από γιαχνερά χόρτα & σάλτσα αυγολέμονο
– Μπουγάτσα με παγωτό σοκολάτα
Το κόστος του menu κατ’ άτομο ανέρχεται στα 36€.
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2310 897197