ΕΟΔΥ: Δεν θα υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας σήμερα λόγω Πάσχα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
ΕΟΔΥ: Δεν θα υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας σήμερα λόγω Πάσχα

Καμία ενημέρωση δεν θα έχουν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, οι πολίτες για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

«Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, δεν θα αναρτηθεί έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης» αναφέρει ο ΕΟΔΥ σε ενημέρωσή του.

Έτσι, το απόγευμα ο ΕΟΔΥ δεν θα ανακοινώσει τον νέο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού, τον αριθμό των διασωληνωμένων και τον αριθμό των νεκρών.

Υπενθυμίζεται ότι το Μεγάλο Σάββατο ανακοινώθηκαν 1.391 νέα κρούσματα, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ήταν 811, ενώ 72 άνθρωπο έχασαν τη ζωή τους.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version