Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς εκδόθηκε το βούλευμα ώστε να ανοίξουν τα ψηφιακά πειστήρια που βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο σπίτι του στη Βούλα.
Στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ και δύο λάπτοπ και αναμένεται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Αρχές.
Τα συγκεκριμένα ψηφιακά μέσα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και πλέον έχει εκδοθεί το βούλευμα, προκειμένου να ανοίξουν οι συσκευές με σκοπό να αντλήσουν οι διωκτικές Αρχές όποια στοιχεία θεωρούν χρήσιμα για την υπόθεση θανάτου του τραγουδιστή, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.
Οι ψηφιακές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, θα δώσουν «φως» στην υπόθεση, σχετικά με τις επαφές του τραγουδιστή με τον υπνοθεραπευτή αλλά και με την γιατρό του Κολωνακίου, την Ιωάννα Γάκα.



















