Ο άνδρας αποτελεί τον όγδοο συλληφθέντα για την υπόθεση και είναι ο πατέρας των τεσσάρων αδερφών που έχουν ήδη προφυλακιστεί.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία παρόμοια με εκείνη των γιων του, με κατηγορίες για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για τον 23χρονο που συνελήφθη για την τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, λίγες ώρες πριν το αιματοκύλισμα της 1ης Νοεμβρίου, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.
Σύμφωνα με το cret24.gr, το Δικαστικό Συμβούλιο συνεδρίασε χθες, Πέμπτη, προκειμένου να αποφανθεί για την προφυλάκιση ή μη του 23χρονου, ανιψιού του Φανούρη Καργάκη, ενός εκ των δύο θυμάτων, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα σχετικά με την ποινική του μεταχείριση.
Ειδήσεις Σήμερα
- Ένοπλες Δυνάμεις: Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο – Τι περιλαμβάνει
- Μητσοτάκης για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Τιμούμε το θάρρος όλων εκείνων που αγρυπνούν για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας
- Πέθανε ο ήρωας του Βιετνάμ Robert Stirm – Η φωτογραφία βραβευμένη με Πούλιτζερ που αιχμαλώτισε τη συγκινητική επανένωση με την οικογένειά του