Αθήνα Καιρός

Τρόμος στο Μενίδι: Ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους με στόχο να τον ληστέψουν

5 λεπτά
Τρόμος στο Μενίδι: Ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους με στόχο να τον ληστέψουν

Μενίδι: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από συνομήλικούς του στο Μενίδι, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν χτυπώντας τον στο κεφάλι και στα πλευρά αναρτώντας στη συνέχεια για να κάνουν τους μάγκες το επίμαχο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Open, η παρέα των ανηλίκων χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα τον άτυχο 16χρονο που απλώς αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματά του. Στην καταγγελία που έκανε ο έφηβος ο οποίος και δέχθηκε την επίθεση των συνομηλίκων του, αναφέρει πως η παρέα τον ανάγκασε να πέσει στα γόνατα και να τους δώσει ό,τι έχει πάνω του.

Τι καταγγέλλει ο 16χρονος στο Μενίδι

«Έπεσα στα γόνατα, τούς είπα ότι δεν χρειάζεται, μού είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τούς είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαρούν. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου, για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά» σημειώνει μεταξύ άλλων ο 16χρονος που δέχθηκε και τη βίαιη επίθεση.

Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή μετά και το άγριο περιστατικό όταν τους προσέγγισε ένας περαστικός, ενώ το 16χρονο θύμα κατέφυγε σε διπλανό κατάστημα της περιοχής, για να ζητήσει άσυλο και βοήθεια. «Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα, δύσκολα θα είχαν σταματήσει και πολύ εύκολα θα βρισκόμουν αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο» προσθέτει, επίσης, ο 16χρονος.




Τι αναφέρει ο πατέρας του 16χρονου στο Μενίδι

«Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί πάνω στο Ίλιον και μού είπε μία γυναίκα ότι ο γιος μου έχει χτυπηθεί από κάποια άλλα παιδιά και τον κυνήγησαν» αναφέρει ο πατέρας του.

Να σημειωθεί πως θύμα και θύτες είχαν παρελθόν, καθώς η παρέα που τον ξυλοκόπησε τον είχε απειλήσει και σε παλιότερο χρόνια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Μίνι καλοκαιράκι από σήμερα με ζέστη και αφρικανική σκόνη – Που θα δούμε τα πρώτα 30αρια

Μαϊμού διπλώματα πιλότου: Μέχρι την… Ιορδανία είχαν απλώσει τα «φτερά» τους

Εκλογές 2023: Δωρεάν διόδια – Για ποιους ισχύει και για ποιες ώρες

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]