Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 20:00 στην οδό Μάρνης, όπου ο δράστης επιτέθηκε σε έναν αλλοδαπό. Κραδαίνοντας ένα γυάλινο μπουκάλι, χτύπησε το θύμα στο κεφάλι και το άφησε αναίσθητο, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσε το τσαντάκι του και τράπηκε σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Δύο ώρες αργότερα, στις 22:00, ο ίδιος άνδρας εντοπίστηκε στην Ομόνοια. Κατά τη στιγμή της σύλληψης, ο 21χρονος κρατούσε ένα ψαλίδι και ετοιμαζόταν να επιτεθεί σε μία γυναίκα. Στη θέα των αστυνομικών, έγινε επιθετικός: δάγκωσε έναν αστυνομικό στο δεξί πόδι και κλώτσησε έναν άλλον στο κράνος.
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, βαριές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.