Στο νοσοκομείο του Αγρινίου εγκεφαλικά νεκρή είναι μια 17χρονη αδελφή ένος 21χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας το βράδυ του Σαββάτου 2/11.
Το βράδυ του Σαββάτου η οικογένεια πληροφορήθηκε ότι ο 20χρονος γιος τους ήταν νεκρός και τα μεσάνυχτα περίπου, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για την 17χρονη κόρη τους καθώς είναι εγκεφαλικά νεκρή.
Ο οδυρμός των συγγενών συγκλόνισε όσους βρίσκονταν στη νοσηλευτική μονάδα. Ο πόνος της οικογένειας είναι ασύλληπτος καθώς πρέπει τώρα να διαχειριστεί την απώλεια δύο νέων παιδιών.
Πάντως ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στο Νοσοκομείο Αγρινίου για το φόβο επεισοδίων καθώς εκεί μεταφέρθηκαν για ιατρικές εξετάσεις και οι επιβάτες του αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου φέρεται να ευθύνεται για την πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος και είναι Ρομά.
Στη συνέχεια ο 37χρονος οδηγός συνελήφθη και κρατείται ενώ η τροχαία καλείται να διαπιστώσει εάν υπήρχε τροχονομική παράβαση, μιας και πρόκειται για κόμβο με φωτεινή σηματοδότηση.
Δείτε το βίντεο:

![Τροχαίο στο Αγρίνιο: Νεκρός 20χρονος – Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη αδελφή [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/11/othonis-2024-11-03-093209.png)




















