Αθήνα Καιρός

Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός σε τροχαίο 75χρονος – Εντοπίσθηκε τυχαία σε γκρεμό

3 λεπτά
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός σε τροχαίο 75χρονος – Εντοπίσθηκε τυχαία σε γκρεμό

Αχαΐα: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη δημοτική οδό Καλαμιά – Ακράτας στην Αχαΐα, όταν κάτω από συνθήκες που ακόμη  διερευνώνται, το φορτηγάκι που οδηγούσε ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό. Ο 75χρονος πατέρας τριών παιδιών που διαμένουν εκτός Αχαΐας, μετά και την πρόσφατη απώλεια της συζύγου του, ζούσε μόνος του στο χωριό Καλαμιάς.

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η παρατηρητικότητα διερχόμενου δικυκλιστή από το σημείο του τραγικού συμβάντος, περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (23/4), οδήγησε στην αποκάλυψη του θανατηφόρου τροχαίου. Ο διερχόμενος άνδρας, βλέποντας κάποια σπασμένα κλαδιά στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε αντικρίζοντας το ΙΧ και ενημέρωσε ευθείς αμέσως τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας και πυροσβέστες που εντόπισαν και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον άνδρα.

Αχαΐα: Εντολή για νεκροψία – νεκροτομή του 75χρονου

Τα αίτια του δυστυχήματος στην Αχαΐα και ο ακριβής χρόνος που συνέβη, μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 75χρονος το Σάββατο είχε μεταβεί στο Σινεβρό Αιγιαλείας προκειμένου να βοηθήσει φίλο του σε αγροτικές εργασίες. Μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε επικοινωνία που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, επιβεβαίωσε την παρουσία του στην περιοχή, όπου φέρεται να παρέμεινε μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Για το περιστατικό από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ακράτας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο και δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. Ερευνάται το ενδεχόμενο η απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου να σχετίζεται με κάποιο παθολογικό πρόβλημα που εκδήλωσε αιφνιδίως ο οδηγός.

Ειδήσεις σήμερα

Σουδάν: Καρέ καρέ οι απεγκλωβισμοί των Ελλήνων – Σε εξέλιξη δεύτερη επιχείρηση για διασωληνωμένο Έλληνα τραυματία

Απάντηση ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Δεν θα επιτρέψουμε η αντιπαράθεσή τους να μετατραπεί σε δημόσιο διάλογο Αθήνας – Άγκυρας

Politico για Εύα Καϊλή: Νέα ποινική έρευνα – Μετά το Qatargate, στο στόχαστρο οι μισθοί των βοηθών της

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]