Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για περιστατικό πτώσης περίπου στις 14:30 και δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου επτά μέτρων στο Άλσος Βεΐκου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Για την επιχείρηση απεγκλωβισμού κινητοποιήθηκαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τον τραυματία και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο 25χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός τραυματισμένου άνδρα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ύστερα από πτώση του σε απόκρημνη περιοχή στο Γαλάτσι Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα. pic.twitter.com/USW6ppR56Q
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 23, 2026

![Καθαρά Δευτέρα: Χαρταετός-γίγας τριών μέτρων «σηκώνει» τις ευχές των παιδιών του Δήμου Θερμαϊκού [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/03/xartaetos-kairos-500.jpg)