Για έκθεση ανηλίκου συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή, της οποίας το 5χρονο αγοράκι βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, βγήκε στο μπαλκόνι και εκτόξευε αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, υποστήριξε ότι θα πήγαινε σε γιατρό και ειδοποίησε νταντά για τον μικρό, η οποία δεν ήρθε.
Γύρω στις 12 το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα, μπήκαν στην οικοδομή στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και πήδηξαν στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου από την ταράτσα. Αφού εξασφάλισαν στην ακεραιότητα του παιδιού βρήκαν έγγραφα με στοιχεία της μητέρας και επικοινώνησαν μαζί της. Η 25χρονη επέστρεψε σχεδόν άμεσα. Με εντολή εισαγγελέα ανατέθηκε η προσωρινή φύλαξη του αγοριού σε άτομο του φιλικού περιβάλλοντος μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία που κινήθηκε κατά της μητέρας.
Η 25χρονη μητέρα του παιδιού συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου. Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, είχε φύγει από το σπίτι για να επισκεφθεί γιατρό και είχε κανονίσει να έρθει νταντά για να προσέξει το παιδί, κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίστηκαν στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση της μητέρας, με τις Αρχές να επικοινωνούν άμεσα μαζί της. Η ίδια επέστρεψε στο σπίτι λίγο αργότερα.
Με εισαγγελική εντολή, το παιδί παραδόθηκε προσωρινά σε πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, έως ότου ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ειδήσεις Σήμερα
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ-Εφετείο: Το σκοτεινό παρελθόν του 89χρονου – Πήρε άδεια οπλοφορίας στα 81 – Γιατί είχε γίνει εγκλεισμός σε ψυχιατρείο
- Survivor spoiler 28/4: «Κλείδωσε»! Έρχεται η απόλυτη ανατροπή – Ποιος είναι ο 6ος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση;
- H Λετονία ενισχύει την Ουκρανία με τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης
- Το Samsung Art Store προσθέτει τη συλλογή Art Basel Hong Kong 2026
- Θεσσαλονίκη: Την προσοχή του κοινού για περιστατικά ηλεκτρονικής απάτης εφιστά ο ΟΣΕΘ

