Στη σύλληψη μιας 22χρονης προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2026 οι αστυνομικές Αρχές, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η νεαρή φέρεται να συμμετείχε σε διεθνική εγκληματική ομάδα που μετέφερε αεροπορικώς στην Ελλάδα ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK), με στόχο τη διακίνησή της στη συνέχεια. Η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση, εξακρίβωση, διασταύρωση και ανάλυση στοιχείων, καθώς και δημιουργία προφίλ ατόμων (profiling), εντοπίστηκε η κατηγορούμενη, η οποία αφίχθη στη Θεσσαλονίκη με πτήση προερχόμενη από τη Βαρκελώνη Ισπανίας.
Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατελήφθη στον χώρο των αφίξεων να μεταφέρει σε πλαστική αποσκευή -2- νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK), συνολικού μικτού βάρους -18- κιλών και -650- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -150- ευρώ και συσκευή κινητής τηλεφωνίας.


Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.



















