Αθήνα Καιρός

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 33χρονος TikToker μετά την καταδίωξη – Αναβλήθηκε η δίκη του

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 33χρονος TikToker μετά την καταδίωξη – Αναβλήθηκε η δίκη του

Αναβολή πήρε η δίκη του 33χρονου TikToker στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στη δυτική πλευρά της πόλης.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου υπέβαλε αίτημα για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του και παράλληλα αποφάσισε την άρση της κράτησής του.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρνείται όσα του αποδίδονται. Από την πλευρά του έχει καταγγείλει ότι δύο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό του, σπάζοντας τα τζάμια, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί.

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά τη μήνυσή του

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο 33χρονος, συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί, ηλικίας 37 και 34 ετών.

Οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ενώ για όσα καταγγέλθηκαν παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού και οι ενέργειες των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Τι υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. για την καταδίωξη

Σύμφωνα με την εκδοχή της Αστυνομίας, πριν από τη σύλληψη του 33χρονου είχε προηγηθεί καταδίωξη στους δρόμους της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ο οδηγός φέρεται να μην ανταποκρίθηκε σε σήμα των αστυνομικών για να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]