Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ -2 Θεσσαλονίκης, η ηλικιωμένη διασωληνώθηκε στο σημείο του συμβάντος και έγινε εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής σύμφωνα με τα Διεθνή Πρωτόκολλα διαχείρισης καρδιακής ανακοπής.
Η ασθενής αφού υποστηρίχθηκε και σταθεροποιήθηκε κατά το δυνατόν, διακομίσθηκε με ασφάλεια στο εφημερεύον Νοσοκομείο για περαιτέρω αντιμετώπιση.
Στο συμβάν επιχείρησαν δύο μοτοσυκλέτες ταχείας επέμβασης και ένα συμβατικό ασθενοφόρο, με συνολικά τέσσερις Διασώστες ΕΚΑΒ.
#Διασώστες_ΕΚΑΒ_Θεσσαλονίκης #Ανάταξη_καρδιακής_ανακοπής
Σήμερα, 18/4/26, μεσημεριανές ώρες, Διασώστες του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό καρδιακής ανακοπής γυναίκας 80 ετών, το οποίο έλαβε χώρα σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο… pic.twitter.com/nIY3Vd8CZM— Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ -2 Θεσσαλονίκης (@SomateioEKAB2) April 18, 2026