Αθήνα Καιρός

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες μετά την «κούρσα» supercar – Το βίντεο που έφερε τη σύλληψη 24χρονου Ούγγρου

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες μετά την «κούρσα» supercar – Το βίντεο που έφερε τη σύλληψη 24χρονου Ούγγρου

Χειροπέδες στον διοργανωτή του event με τα supercars πέρασαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από την κούρσα ενός πολυτελούς οχήματος, το οποίο κινούνταν με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα, πάνω στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Προστασίας Δημόσιων Χώρων και Δημοτικής Αστυνομίας, Γιώργος Δημαρέλος, από τον δήμο Θεσσαλονίκης δόθηκε άδεια σε εταιρεία διοργάνωσης event, που εκπροσωπούνταν από ξένο υπήκοο, απλά για στάση και παραμονή των πολυτελών οχημάτων μπροστά από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Η σύλληψη έγινε μετά από σχετικό βίντεο που έδειχναν πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στο παραλιακό μέτωπο. ‘Αμεσα, από τη στιγμή που διαπιστώθηκε πως δεν τηρήθηκαν οι προυποθέσεις, η Δημοτική Αστυνομία απευθύνθηκε στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο διοργανωτής ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

«Οι εικόνες της ντροπής με ασυνείδητους να επιταχύνουν με τα πολυτελή αυτοκίνητά τους στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Η άδεια που δόθηκε αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στη στάθμευση των αυτοκινήτων σε συγκεκριμένο σημείο και σε καμία περίπτωση δεν επέτρεπε συμπεριφορές που μετατρέπουν τη νέα παραλία σε πίστα αγώνων. Ο δήμος Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με την Αστυνομία και θα στραφεί άμεσα νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον κίνδυνο που προκλήθηκε και την αναστάτωση για την ελεεινή συμπεριφορά κάποιων που πιστεύουν πως η πόλη είναι ξέφραγο αμπέλι», έγραψε σε σχετική ανάρτηση με αφορμή το περιστατικό ο κ.Δημαρέλος.

Τα supercars συμμετέχουν σε οργανωμένο tour, το οποίο ξεκίνησε από την Ουγγαρία και έχει ως τελικό προορισμό την Ελλάδα. Για την παρουσία τους στη Νέα Παραλία είχε δοθεί άδεια αποκλειστικά για στάθμευση των οχημάτων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η κατάσταση ξέφυγε από τα προβλεπόμενα, καθώς τουλάχιστον ένας από τους οδηγούς φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα πάνω στο πλακόστρωτο της παραλίας, σε χώρο που χρησιμοποιείται καθημερινά από πεζούς και επισκέπτες.

Μετά το περιστατικό ενημερώθηκαν τόσο η Δημοτική Αστυνομία όσο και η Τροχαία. Όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες έφτασαν στην περιοχή, ωστόσο, τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα είχαν ήδη αποχωρήσει.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]