Αθήνα Καιρός

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με χειροβομβίδα μαγαζί για υποτιθέμενο χρέος 50.000 ευρώ

3 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με χειροβομβίδα μαγαζί για υποτιθέμενο χρέος 50.000 ευρώ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 45χρονος από την Αλβανία μαζί με δύο 48χρονους Έλληνες, μπούκαραν στο κατάστημα ενός άνδρα 48 ετών και τον απείλησαν με όπλο αλλά και χειροβομβίδα για να τους δώσει το ποσό των 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το περιστατικό έγινε στο κατάστημα του 48χρονυ σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ ο ένας 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο των αναζητήσεων της ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Εξιχνιάστηκε έπειτα από την επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση απόπειρας εκβίασης σε βάρος 48χρονου.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού και δύο (2) 48χρονων ημεδαπών (ένας εκ των οποίων συνελήφθη στο πλαίσιο αναζητήσεων), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο (2) 48χρονοι, μαζί με έναν (1) ακόμη συνεργό, ενεργώντας κατ’ εντολή του 45χρονου, μετέβησαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.

Εκεί, μετερχόμενοι απειλές βλάβης της περιουσίας και της επιχείρησής του καθώς και απειλές κατά της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας, επιδεικνύοντάς του πιστόλι και χειροβομβίδα που έφερε ένας εξ’ αυτών, απαίτησαν εκβιαστικά την καταβολή του χρηματικού ποσού των (50.000) ευρώ, ως προερχόμενο από υποτιθέμενο χρέος του προς τον 45χρονο από πρότερη επαγγελματική τους συνεργασία.

Ο συλληφθείς μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε για την υπόθεση, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]