Νεκρός είναι ο οδηγός του ενός φορτηγού που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο, καθώς ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.
Πώς συνέβη το δυστύχημα
Υπενθυμίζεται πως στις 05:30 το πρωί σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο όταν φορτηγό που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, έσπασε τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σε αυτό προς Πειραιά και συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν το ένα φορτηγό που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, έσπασε τα κιγκλιδώματα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο δεύτερο φορτηγό.
Τα φορτηγά έχουν ακινητοποιηθεί, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι 2 λωρίδες κυκλοφορίας. Μετά δυσκολίας διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την αριστερά λωρίδα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα αλλά και γερανοί για να απομακρύνουν τα φορτηγά.
Το μπροστινό τμήματα του φορτηγού μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν εξακριβώσει τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός του πρώτου φορτηγού να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Μεγάλο μποτιλιάρισμα
Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό, καθώς υπάρχει το μποτιλιάρισμα, στο ρεύμα προς Πειραιά, να αγγίζει πλέον τα 16 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις ξεκινούν από την Κηφισιά και φτάνουν ως την Ιερά Οδό.
Πού αλλού έχει κίνηση
Προβλήματα καταγράφονται επίσης στη λεωφόρο Αθηνών, καθώς επίσης και στη Θηβών, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην Κηφισίας.
Δείτε ΕΔΩ την κίνηση
Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις:
-στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο,
άνω των 30΄από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 20΄-25΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας,
5΄-10΄στην έξοδο για Πειραιά. https://t.co/Ldd4eVPMQi— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) January 8, 2026

![Τροχαίο μεταξύ φορτηγών στον Κηφισό – Χάος στο ρεύμα προς Πειραιά – 2 τραυματίες [ΧΑΡΤΗΣ]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/troxaio-kifisos-150x150.jpg)