Συνελήφθησαν δύο νεαρά άτομα στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς ομάδας προελέγχων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής και της ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 20χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 5 εμπρηστικούς μηχανισμούς, full face και γάντια, ενώ ο 17χρονος κατείχε σφυρί έκτακτης ανάγκης λεωφορείου.
Η προανάκριση διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας, ενώ σχετικό φωτογραφικό υλικό έχει ήδη αποσταλεί στα ΜΜΕ.
Η αστυνομία επισημαίνει ότι οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη επικίνδυνων πράξεων και την προστασία της δημόσιας ασφάλειας.
















![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)






