Συναγερμός σήμανε βόρεια της νήσου Λέβιθα της Λέρου, όταν ένα ιστιοφόρο με σημαία Ελβετίας έμεινε ακυβέρνητο εξαιτίας βλάβης στο πηδάλιο.
Στο σκάφος επέβαιναν τέσσερις Ελβετοί, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και το ρυμουλκό «ΠΟΘΗΤΟΣ ΙΙ», το οποίο οδήγησε με ασφάλεια το ιστιοφόρο στο λιμάνι της Καλύμνου, συνοδευόμενο από πλωτό του Λιμενικού. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Λιμεναρχείο, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
- Εργατικό ατύχημα στα Γιαννιτσά: Τρεις τραυματίες μετά από κατάρρευση σκαλωσιάς – Οι δύο έπεσαν σε δεξαμενή βιολογικού καθαρισμού
- Όλυμπος: Άφαντος ο 25χρονος Ισπανός ορειβάτης που αγνοείται – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του
- Οικογενειακή «μαφία» στην Κρήτη: Δικογραφία «καταπέλτης» για βαριά αδικήματα από το 2010 – Κατηγορία ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας




















