Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα προσέγγισε πεζή το κατάστημα και προκάλεσε πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Για την υπόθεση συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία μετά από εκτεταμένη έρευνα, αξιοποιώντας πληροφορίες και ευρήματα, προχώρησε στην ταυτοποίησή της.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 13ης Μαΐου 2026 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο να αποσαφηνιστούν πλήρως τα κίνητρα και οι συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.
Ειδήσεις Σήμερα
- Αρνητικός στον χανταϊό ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου που βρίσκεται σε καραντίνα στο «Αττικόν»
- Περιστέρι: Καταδικάστηκαν οι γονείς για τα έξι παιδιά σε δώμα-«χωματερή» – Σοβαρές καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει η γιαγιά
- Χανταϊός: Αρνητικά τα τεστ των 22 Γάλλων που ήρθαν σε επαφή με την Ολλανδή επιβάτιδα που πέθανε – Σε καραντίνα ταξιδιώτες σε Ευρώπη και Αμερική
- Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το ακίνητο που μισθώνει το Δημόσιο: Θα δεχόμουν ερωτήσεις για έναν μήνα αν ήταν ο Μητσοτάκης
- Χανιά: Τραυματίστηκε τουρίστρια σε φαράγγι – Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική