Έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο φυσιοθεραπειών στο Saint Louis Children’s Hospital στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός Γιαννάκης όπως τον ξέρουν όλοι, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του.
Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει, έπειτα από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, όλα τα έξοδα για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις ΗΠΑ, ο μικρός Γιαννάκης είναι έτοιμος να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, να σταθεί στα πόδια του, να περπατήσει.
Ο αγώνας, φυσικά, δεν θα είναι εύκολος αλλά τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά και η… δουλειά θα συνεχιστεί επί ελληνικού εδάφους πλέον αφού την Πέμπτη (10/10) ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένειά του επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη.
Εκεί, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τους περίμεναν φίλοι και συγγενείς, με το «theopinion.gr» να αναφέρει ότι ο μικρός απευθύνθηκε προς αυτούς λέγοντάς τους πως «είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα».
- Έχετε δοκιμάσει πίτα με κουνουπίδι; Μην την χάσετε
- Δανάη Μπάρκα: Μάς δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της και τη μεγάλη της αδυναμία
- Τζορτζ Μπάλντοκ: Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας η κηδεία του στην Αγγλία
- Παναθηναϊκός: Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στην είσοδο των VIP στο ΟΑΚΑ!
- Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει βασίλισσα της κομψότητας – Η νέα της εμφάνιση κάνει τις φανατικές της να παραληρούν

![Στη Θεσσαλονίκη ο μικρός Γιαννάκης: Είμαι έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/11/papastefanakis-1024x683.jpg)


















