Αθήνα Καιρός

Σοκ στα Χανιά: Έχασε δύο δάχτυλα ο 14χρονος που του έσκασε κροτίδα στο χέρι

1 λεπτό
Σοκ στα Χανιά: Έχασε δύο δάχτυλα ο 14χρονος που του έσκασε κροτίδα στο χέρι

Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του 14χρονου από κροτίδα το βράδυ της Ανάστασης στα Χανιά, καθώς ακρωτηριάστηκαν δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Ο 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στον Γαλατά Χανίων, όταν του έσκασε κροτίδα στο χέρι του.

Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και  σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Ο 14χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]