Αθήνα Καιρός

Σέρρες: Σπείρα νεαρών μαζί με ανήλικους πούλησαν τη λεία τους – Πώς πιάστηκαν στην «τσιμπίδα» του νόμου

4 λεπτά
Σέρρες: Σπείρα νεαρών μαζί με ανήλικους πούλησαν τη λεία τους – Πώς πιάστηκαν στην «τσιμπίδα» του νόμου

Σέρρες: Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Σερρών δεν εξιχνίασαν απλώς τις διαρρήξεις που είχαν γίνει στο διάστημα μεταξύ 1 και 15 Νοεμβρίου του 2022 σε δύο σπίτια στην Ηράκλεια Σερρών. Κατάφεραν, επίσης, να βρουν και τα κλοπιμαία που είχαν πουλήσει οι τέσσερις δράστες, οι δύο από τους οποίους είναι ανήλικοι.

Συγκεκριμένα οι ηλικίας 20 και 24 χρόνων διαρρήκτες και οι 16χρονοι συνεργοί τους είχαν κλέψει από σπίτι έναν ηλεκτρικό φούρνο και μια τηλεόραση αξίας 1.800 ευρώ.  Στην συνέχεια με «επιχειρηματικό πνεύμα» πούλησαν την τηλεόραση σε έναν 46χρονο, στο σπίτι του οποίου την βρήκαν οι αστυνομικοί και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος. Στην δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος των τεσσάρων νεαρών, περιλαμβάνονται και οι μητέρες των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Όμως δεν είναι και το μοναδικό περιστατικό που απασχόλησε την αστυνομία στις Σέρρες καθώς πιάστηκε και ένας 47χρονος που διέρρηξε ένα φαρμακείο και ένα κομμωτήριο χωρίς ωστόσο να βρει κάτι που να τον ενδιαφέρει για να το αρπάξει.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου συνέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης (8/3) σε περιοχή του δήμου Σιντικής Σερρών έναν 47χρονο, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε διαρρήξει ένα φαρμακείο και ένα κομμωτήριο χωρίς να κλέψει κάτι. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο είχε διαρρήξει μια εκκλησία, ένα ψητοπωλείο και μια καφετέρια στην ίδια περιοχή και είχε κλέψει συνολικά 240 ευρώ.

Τέλος ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία ενός 24χρονου στις Σέρρες που είχε διαρρήξει τον περασμένο Δεκέμβριο το σπίτι ενός 34χρονου από το οποίο είχαν κλαπεί 580 ευρώ.  Συγκεκριμένα, την υπόθεση εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας που ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός 24χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, αλλά οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να ταυτοποιήσουν και τους συνεργούς του.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Ε.Τ. και το EleftherosTypos.gr αποκαλύπτουν το ντοκουμέντο με τη διόρθωση με blanco την ώρα αποχώρησης

Εκλογές 2023: Αυτή είναι η νέα πιθανή ημερομηνία – Τι είπε ο Μητσοτάκης στο υπουργικό

Συντάξεις: Ποιοι κινδυνεύουν να πάρουν κάτω από 850 ευρώ ακόμη και με 40ετία!

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]