Στο μεταξύ, με αποδέκτη την εφημερίδα «Πελοπόννησος» μέσα από τη φυλακή -κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί- διαμέσου προσώπου που μίλησε προχθές μαζί της, της αποδίδεται η φράση: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι». Η αιχμή… δείχνει μάλλον τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε δηλώσεις αμέσως αφότου συνάντησε την ανακρίτρια στην Ευελπίδων όπου και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του.
«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα σε βάρος της Ρούλας» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης σε δημοσιογράφους βγαίνοντας από την Ευελπίδων, όπου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.
«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και διέψευσε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί.
Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες -Πώς άρχισε η πυρκαγιά
Απελαύνονται 12 Ρώσοι διπλωμάτες από την Αθήνα – Κηρύχθηκαν personae non gratae
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι αθώα με αποδείξεις, είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι»!

![Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αντιμετώπισε επιτυχώς 512 έκτακτα περιστατικά το τριήμερο του καρναβαλιού στην Πάτρα [εικόνες – βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/02/78974230-6d72-4b07-9e5c-ca635ce5bb94-e1771859075931-150x129.webp)