Αθήνα Καιρός

Πάτρα: Στις 16 Νοεμβρίου απολογείται η Πισπιρίγκου, «βόμβες» από Κούγια – Κατήγγειλε βασανισμό από τις Αρχές, «την έβαλαν να υπογράψει ότι δεν την πείραξαν» [βίντεο]

4 λεπτά
Πάτρα: Στις 16 Νοεμβρίου απολογείται η Πισπιρίγκου, «βόμβες» από Κούγια – Κατήγγειλε βασανισμό από τις Αρχές, «την έβαλαν να υπογράψει ότι δεν την πείραξαν» [βίντεο]

Πάτρα: Τρεις εβδομάδες προθεσμία ζήτησε και πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την 35η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκκου επιμένει ότι είναι αθώα τόσο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας όσο και για εκείνον της Τζωρτζίνας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται στις 16 Νοεμβρίου, όταν ορίστηκε η απολογία, να ζητήσει και νέα προθεσμία.

«Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της κυρίας κατηγορουμένης» είπε ο δικηγόρος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας και υποστήριξε εκ νέου πως «έδειραν την Ρούλα Πισπιρίγκου στην προανάκριση».

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ισχυρίστηκε δε πως έβαλαν την κατηγορούμενη να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο δηλώνει ότι δεν την έχουν χτυπήσει και τόνισε πως η πελάτισσά του «βασανίστηκε». «Ο γιος γνωστού δημοσιογράφου, πρότεινε δικηγόρο στην πελάτισσά μου, και της είπε να μην κάνει μήνυση για τον ξυλοδαρμό. Μάλιστα, αν και δεν έχω κάποιο έγγραφο που να το αποδεικνύει, όπως με ενημέρωσε η ίδια και το περιβάλλον της την έβαλαν να υπογράψει ότι δεν εδάρει».

Μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «έκθεση ιδεών» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας.

Όσον αφορά την υπόθεση της Τζωρτζίνας, υποστήριξε ότι για πρώτη φορά είδε εισαγγελέα να βρίζει με πολύ άσχημο την κατηγορούμενη.




Ο κ. Κούγιας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να μην τεθεί υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης.

Ειδήσεις σήμερα

Ενοίκια: Και όμως υπάρχουν φθηνά [πίνακες με τιμές σε όλη την Ελλάδα]

Έλληνες της Ουκρανίας δίνουν όρκο στον Ε.Τ.: Δεν φεύγουμε, θα μείνουμε εδώ και θα νικήσουμε

Αντριου Πόππας: Ποιος είναι ο Έλληνας στρατηλάτης των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]