Κολώνα φωτισμού κατέρρευσε στη Ρόδο λόγω των ισχυρών ανέμων και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινούνταν στον δρόμο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Ροδίνι, όταν η μεταλλική κολώνα κατέληξε πάνω σε ΙΧ όχημα, προκαλώντας ζημιές και σπάζοντας το πίσω τζάμι του, όπως αναφέρει το rodiaki.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, για την αντικατάσταση της συγκεκριμένης κολώνας είχε προκηρυχθεί διαγωνισμός το περασμένο καλοκαίρι και είχε ήδη αναδειχθεί ανάδοχος. Ωστόσο, η διαδικασία έχει «παγώσει» εξαιτίας ένστασης από εργολάβο.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, καθώς και η Τροχαία, η οποία μετέβη στο σημείο για την καταγραφή του περιστατικού.

![Ρόδος: Κολώνα φωτισμού κατέρρευσε πάνω σε εν κινήσει αυτοκίνητο [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/stigmiotypo-othonis-2026-01-07-204904.png)



















