Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με καταγγελία γονέων 16χρονης, προχθές το βράδυ, η ανήλικη κόρη τους πήγε σε σπίτι, όπου βρίσκονταν οι δυο ανήλικοι κατηγορούμενοι.
Κατόπιν, ο 16χρονος την ακινητοποίησε, κρατώντας την με τα χέρια του, ενώ ο 17χρονος αποπειράθηκε να τελέσει σε βάρος της γενετήσια πράξη, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς η ανήλικη αντιστάθηκε και τράπηκε σε φυγή.
Η ανήλικη, σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάστηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, σε νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς και από ιατροδικαστή, ενώ οι δύο ανήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Ειδήσεις Σήμερα
- Η Μαριέττα Χρουσαλά φωτογραφίζεται μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της
- Λουτράκι: Η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο μαθητή έφυγε on air από την εκπομπή του Open – «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» [βίντεο]
- Θανατηφόρο τροχαίο στο Παγκράτι: Oι δύο οδηγοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Η κόρη της 75χρονης μεταφέρθηκε στο «Αιγινήτειο»