Πρωτοχρονιά 2024: Αυτό είναι το πλοίο που θα δέσει πρώτο στο λιμάνι του Πειραιά

1 λεπτό
Πρωτοχρονιά 2024: Αυτό είναι το πλοίο που θα δέσει πρώτο στο λιμάνι του Πειραιά

Πρωτοχρονιά 2024: Παρέα Παριανών με μουσικά όργανα ανέβηκε στο πλοίο Blue Star Delos, στην Πάρο, όπου τους υποδέχτηκε ο καπετάνιος, έπαιξαν και τραγούδησαν τα Πρωτοχρονιάτικα νησιώτικα κάλαντα, με τον κόσμο να τραγουδά μαζί τους και να δέχεται κεράσματα.

Ο πλοίαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και το Blue Star Delos αναχώρησε από την Πάρο για να κόψει πρώτο το «νήμα» του 2024, καθώς θα είναι το πρώτο πλοίο που θα δέσει στο λιμάνι του Πειραιά απόψε, κατά την αλλαγή του χρόνου.

psts.gr: Πάρος: Παριανή «Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά» με μουσικά όργανα πάνω στο πλοίο

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version